lørdag 10. januar 2009

63. gang gikk det skikkelig galt

24-åringen er tidligere dømt for 61 tilfeller av bilkjøring uten førerkort. Første nyttårsdag var han innblandet i en frontkollisjon hvor en gravid kvinne ble skadet og barnet måtte forløses ved keisersnitt.

Hva er galt med samfunnet når en person skal få lov til å bli tatt for straffbare forhold så mange ganger og fremdeles få vandre blandt oss.

Hadde det vært opp til meg ville jeg kasta en person som dette i kjelleren å ødelagt nøkkelen. Slike personer som dette har ingen respekt for loven eller regler gennerelt og det er noe som setter den vanlige lovlydige borgeren i fare.

Ta.no skriver at han er siden 2001 domfelt hele 13 ganger. Hvorfor skal en person som dette få vandre i gatene, eller i det hele tatt ha muligheten til å fortsatt kjøre bil?

Min oppskrift til slike typer er å beslaglegge alle deres kjøretøy. Om ikke det hjelper. REtt i fengsel så kan de sitte noen måneder eller år i tenkeboksen...

Blir irritert over dette når det er folk som snyter none tusenlaper på skatten på ta noen måneder bak murene mens "djevelen" selv slipper fri for sine handliger!

Ingen kommentarer: